Direktlänk till inlägg 17 maj 2008

Det går en vind över vindens ängar

Av Jag, mitt i livet - 17 maj 2008 21:12

Det går en vind över vindens ängar, det fladdrar till i en tyllgardin

Det går en flicka i Aspe-lunden.
Jag har ett gulnat fotografi.
Med åren blev hon en dröm, en saga,
en ensam vandrares symfoni.

Jag ville skriva en sommarvisa,
där ögonblick blir till evighet,
men ord blir stumma och toner dunkla,
min innersta tanke
förblir en hemlighet.

Det går en vind över Vindens Ängar.
Det fladdrar till i en tyllgardin.
Jag ville sjunga min sommarvisa
med sol och blomdoft i melodin.

Jag ville sjunga om Katarina
till träklangsflöjter och alcymbal,
men vindens toner blir sommarn's sånger.
Jag blir förstummad i björklövssal.

Det går en vind över Vindens Ängar.
Det fladdrar till i en tyllgardin.
Och jag ska skriva min sommarvisa
med sol och blomdoft i melodin.

Och jag ska sjunga min sommarvisa
med sol och blomdoft i melodin.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jag, mitt i livet - 2 januari 2009 10:38

Bli nu inte förskräckta. Men jag har hittat ett ställe där jag har besökt länge, och till slut blivit medlem. Kom gärna efter och kolla in hur det ser ut. Vill gärna fortsätta besöka era bloggar så jag kommer att höras av. OM du finns där inne själv ...

Av Jag, mitt i livet - 30 december 2008 09:38

Önskar alla här inne ett riktigt Gott nytt år.      

Av Jag, mitt i livet - 24 december 2008 13:31

Detta är en av Alf Robertssons bästa tycker jag. Han gick bort tidigt i morse. Sätter den här som ett vackert minne. Lasse & Marie ...

Av Jag, mitt i livet - 22 december 2008 08:32

Jo då ...det blir allt Jul här hos oss. Även om det gått tufft tillväga med allt runt mobbningen ett tag, så är det ju inte här hemma vi har det uschligt. Här går dagarna i pyssel innan julafton, sakta men säkert . Satte upp granen igår. Det är allt ...

Av Jag, mitt i livet - 18 december 2008 09:00

Grannen ringde igår kväll. Hans hund hade funnit en påkörd, död , trasig katt. Jag och gubben gick och såg på den. Troligen är det tösens egen katt. Tycker ju att hon redan haft det för djäkligt länge nu....och så dör hennes bästa vän, katten Buffis....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se